Om os

Om os

Du vil måske gerne vide...

Vores opgave i hverdagen.

Består i at skabe tryghed, give omsorg og nærvær til barnet og samtidig skabe mulighed for barnets individuelle trivsel, udvikling og selvstændighed jf. Lov om social service.

Hverdagens aktiviteter.

Tilpasses børnegruppen og det enkelte barns behov, samt årstidens muligheder.

Morgenfruen er placeret i omgivelser, der – sammen med personalet - giver muligheder for spændende oplevelser i hverdagen som:

Undersøgelser, fordybelse, socialt samvær, naturoplevelser og udvikling på egen legeplads/have samt gåture i omegnen til legepladser, til byen, ud at se arbejdende mennesker og maskiner, samt se byggeri blive til/forandres eller helt forsvinde. Desuden er der fokus på årets gang og de forskellige muligheder det skaber for indslag i hverdagen.

 

Der planlægges ud fra temaer f.eks. ansigtet, kroppen, frugt og grøntsager, former og farver, tal til 10, rim og remser, årstider og traditioner.

Der er dog altid plads til spontanitet i hverdagen.

 

Vi sørger for den daglige kost, der kan bestå af morgenmad, formiddagsfrugt, frokost og eftermiddagsfrugt.

En dag ugentligt serveres varm mad eller dessert.

 

Morgenfruen har barnevogne, krybber og sengetøj til at sove i udendørs, samt senge, madrasser og sengetøj til at sove i indendørs.

Eget udstyr kan medbringes og anvendes.

 

Desuden medbringes bleer og øvrigt personligt udstyr.

 

Personalet arbejder i hverdagen ud fra stedets læreplan, der beskriver målet med arbejdet og mulige aktiviteter for at nå disse mål.

Desuden er udarbejdet en virksomhedsplan og børnemiljøvurdering.